3.7.2024

HTE Produktion väljer att fortsätta och utöka sitt partnerskap med Aderian som sin framtida IT-leverantör

HTE Produktion, som i år firar 50 år, är en ledande leverantör av tjänster inom mark- och anläggningsarbeten, drift och underhåll av grönytor, markservice och betongrenovering. Att medverka till att bygga framtidens samhälle är en del av det dagliga arbetet för medarbetarna på HTE Produktion, och att det dessutom görs på ett säkert sätt från början är viktigt. Arbetet som utförs är ett hantverk och för att hålla dem och deras kunders högt ställda kvalitetskrav jobbar HTE Produktion hela tiden långsiktigt och så hållbart de kan i sina uppdrag.

Christer Nylander, VD på HTE Produktion och Fredrik Rosin, Key Account Manager på Aderian Göteborg

Christer Nylander, VD på HTE Produktion och Fredrik Rosin, Key Account Manager på Aderian Göteborg

HTE Produktion har valt att fortsätta och utöka sitt partnerskap med Aderian Göteborg som helhetsleverantör för IT-infrastruktur, drift, servicedesk, nätverk, säkerhet och arbetsplatslösningar. Genom detta partnerskap har Aderian byggt upp en helt ny, central IT-miljö från grunden, vilket ger HTE Produktion möjlighet att växa och utvecklas IT-mässigt.

"Vi har valt Aderian som vår partner eftersom de är stabila, pålitliga och innovativa. Vi har inte IT i vårt eget hus och är därför beroende av en bra partner, vilket vi anser att Aderian är. Vi står inför utmaningar med att byta affärssystem, och där är ett tätt samarbete och stort stöd från Aderian avgörande för oss för att säkerställa att allt fungerar utan avbrott i verksamheten. Med Aderian kan vi se till att vi gör allt i rätt ordning för att ta oss vidare på vår molnresa, det är vi säkra på!” säger Christer Nylander, VD på HTE Produktion

"Vi är glada över att kunna fortsätta vårt fokus på relationen med HTE och erbjuda vår nya leveransmodell med ett dedikerat kundteam. Vårt kundteam är otroligt engagerat och taggat på att fortsätta utveckla och migrera kundens miljö, vilket är fantastiskt att se! Vi har fått mycket positiv feedback på samarbetet från både kund och kundteam!" säger Fredrik Rosin på Aderian Göteborg.

Med Aderians stöd ser HTE Produktion fram emot att lämna gamla applikationer bakom sig och dra nytta av en fräsch och modern IT-miljö. Detta är början på en resa där HTE Produktion, tillsammans med Aderian, tar steg för steg mot en mer effektiv och avancerad IT-framtid.

Prata med våra experter

Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig!