18.6.2024

Aderian Göteborg inleder partnerskap med Hydroscand Group

Hydroscand Group har valt Aderian Göteborg som sin nya IT-partner för att stärka och optimera deras IT-infrastruktur. Hydroscand Group, som är en ledande leverantör av slangar och ledningskomponenter, ser detta samarbete som ett viktigt steg i sin fortsatta utvecklingsresa inom IT.

Från vänster: Linus Knutsson Aderian Göteborg, Hans Movérare Snihs Hydroscan och Tobias Hallengren Aderian Göteborg

Hans Movérare Snihs, Head of IT Operations på Hydroscand, kommenterar valet av Aderian:  "Vi vill ha en samarbetspartner som dels kan visa på stabil drift men också ha viljan och förmågan att bygga nya lösningar tillsammans med kund. Aderian har också visat förmåga att justera sin leverans utifrån våra behov som kund.

Aderian har visat på stark vilja att tillmötesgå oss kring det behovet, och jag är övertygad om att vi har hittat en bra samarbetspartner för Hydroscands fortsatta utvecklingsresa inom IT."

Samarbetet kommer att sträcka sig över hela Hydroscands organisation, inklusive dess 1600 användare i Sverige och stora delar av Europa. Aderian kommer att leverera en helhetslösning som inkluderar IT-drift, servicedesk, nätverk, säkerhet och generella tjänster. Med en tydlig partnerskapsmodell säkerställs ett proaktivt arbetssätt för att hela tiden erbjuda ny teknik, nya tjänster och en god verksamhetsförståelse.  

Med Aderian Groups breda erbjudande av IT-tjänster samt geografiska närvaro i landet har vi tillsammans kunnat bemöta de krav som Hydroscand haft i upphandlingen.  

Tobias Hallengren på Aderian Göteborg uttrycker också sin glädje över detta samarbete:  
" Vi är otroligt glada att vi lyckats vinna Hydroscands förtroende som deras nya IT-partner! Vi har genom vårt breda urval av standardiserade IT-tjänster, en aktiv och tydlig Partnerskapsmodell samt ett Stort engagemang hittat en riktigt bra lösning för Hydroscand.

Genom detta så har vi säkerställt en bra leverans från dag ett som vi aktivt kommer att forma längst med vägen i takt med Hydroscands resa framåt! För oss på Aderian är detta exakt vad partnerskap handlar om”.

För mer information om Hydroscand Group, besök deras webbplats: www.hydroscand.com

Prata med våra experter

Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig!